Afstudeervoorstelling studenten Nova College

De auditie voor het examenstuk met Krisztina de Chȃtel. Fotograaf Wouter de Wit.

De auditie voor het examenstuk met Krisztina de Chȃtel. Fotograaf Wouter de Wit.

DANSVOORSTELLING | Studenten van het Nova College doen op donderdagavond 23 mei examen tijdens een dansvoorstelling in de Toneelschuur in Haarlem. Deze hebben zij voorbereid met Krisztina de Chȃtel en Sassan Saghar Yaghmai.

Dansvoorstelling Nova College

Professionele dansers moeten kunnen werken met een choreograaf, daarom leren studenten van de mbo opleiding Danser van het Nova College in hun dansopleiding werken met diverse bekende choreografen. In april hebben de studenten auditie gedaan voor de examenstukken met Krisztina de Chȃtel en Sassan Saghar Yaghmai. Daarna hebben zij met deze choreografen wekelijks tien uur voor elk stuk gerepeteerd. De andere opdracht voor deze aankomend dansprofessional was zelf een stuk schrijven en instuderen.

Op donderdagavond 23 mei vanaf 20.00 uur is het resultaat te zien in de Toneelschuur in Haarlem. Kaarten zijn 10 euro per stuk.

Dit bericht is gesponsord door het Nova College. Ook een advertentie plaatsen? Kijk voor de mogelijkheden bij ‘Adverteren’.