Deel jouw vacature met Dansdocent.nu

Gratis Advertentie (2).png

VACATURES | Vanaf nu kun je jouw vacature voor dansdocenten delen via de vacaturepagina van Dansdocent.nu. De hele maand april delen wij alle vacatures die wij ontvangen gratis!

Dansdocenten gezocht

Dansdocent.nu heeft een vacaturepagina gelanceerd voor dansdocenten in Nederland en Vlaanderen - met bijbehorende nieuwsbrief! Alle dansdocenten die op zoek zijn naar werk kunnen zich aanmelden voor de vacature nieuwsbrief. Iedere keer dat er een vacature geplaatst wordt, gaat dit bericht naar alle leden van deze speciale nieuwsbrief. Zo krijgt een vacature sneller meer bereik!

Gratis vacature plaatsen

Om de lancering van de vacaturepagina te vieren, kunnen dansschoolhouders de hele maand april gratis hun vacatures plaatsen op onze website! Na deze maand vragen we voor het delen van een vacature een kleine vergoeding van 25,- euro. Alle vacatures worden gedeeld op Facebook en LinkedIn en worden verstuurd naar alle dansdocenten die lid zijn van onze speciale vacature mailinglist.