Bekijk de finalisten van AmsterDans

Deelnemers van een vorige editie van AmsterDans. MKL Fotografie.

Deelnemers van een vorige editie van AmsterDans. MKL Fotografie.

KORTING | Lezers van Dansdocent.nu kunnen zondag met €1,50 korting naar het Gala van danswedstrijd AmsterDans in Theater de Meervaart om de finalisten te zien schitteren.

Amsterdans is de eerste internationale danswedstrijd in Nederland, een vriendschappelijke competitie voor dansers om elkaar te inspireren en van elkaar te kunnen leren. In het weekend van 30-31 maart kun je ook mee doen aan de masterclasses bij Chassé Dance Studios of het Gala bijwonen in Theater de Meervaart.

Met korting naar het AmsterDans gala

Op 30 en 31 maart vindt de AmsterDans Competitie plaats in Theater de Meervaart. Met meer dan 50 deelnemende scholen uit 15 landen wordt het een spannende vierde editie. Tijdens de Gala en prijsuitreiking is er een speciaal optreden door de Junior Company van Het Nationale Ballet. Het Gala begint zondag 31 maart om 18.30 uur.

Lezers van dansdocent.nu betalen slechts 15 euro ipv 16,50 voor gala kaarten. Stuur een mail naar desk@amsterdans.org om de kortingscode te ontvangen!

Amsterdans Masterclasses

Op zaterdagochtend tussen 9.00 en 13.00 kunnen dansers van ieder niveau deelnemen aan masterclasses ballet en modern bij Chassé Dance Studios in Amsterdam. Ook als je niet meedoet met de danswedstrijd kun je hieraan deelnemen. Deelname kost 10,00-12,50 euro.