Gratis Dansdag in Amsterdam

Dansdag 2018 met dansers van de HNB Junior Company. Fotograaf: Dorytha Pang-Atjok

Dansdag 2018 met dansers van de HNB Junior Company. Fotograaf: Dorytha Pang-Atjok

CULTURELE ZONDAG | Iedere tweede zondag van de maand organiseert Stichting KunstenDialoog een Culturele Zondag in Amsterdam. Aanstaande zondag staat in het teken van dans. Gratis toegang!

Dansdag in Amsterdam

Zondag 10 maart tussen 12.00 en 17.30 uur wordt er gedanst in De Hallen Amsterdam! Van tango tot salsa, van ballet tot Bollywood en alles ertussenin. Je kunt kijken naar optredens van dansscholen en professionele dansers of meedoen aan een van de gratis proeflessen voor zowel kinderen als volwassenen. Dansers duiken op onverwachte plekken op en er is een markt met danswinkels en dansscholen.

De Dansdag wordt geopend met een kinderworkshop van Jump, de fanclub van het Nationale Ballet! Verder optredens van De Nationale Balletacademie, CHRONOS vanuit het project Dance Stories en dansers van de Henny Jurriëns Studio.

De Dansdag vindt plaats in De Hallen Amsterdam: Hannie Dankbaarpassage, Hal 17. Toegang is gratis.

Culturele Zondag

Iedere tweede zondag van de maand organiseert Stichting KunstenDialoog een gratis Culturele Zondag in Amsterdam. Zodat een breed publiek kennis kan maken met cultuur, telkens met een ander thema. Beleef cultuur eens op een andere manier en kom langs! Met muziek, optredens en workshops.

Dit bericht is gesponsord door Stichting KunstenDialoog. Ook een advertentie plaatsen? Kijk voor de mogelijkheden bij ‘Adverteren’.