Adidas verkoopt tutu's

Screen Shot 2019-03-05 at 11.13.23.png

KLEDING | Gespot tijdens het winkelen: de ‘tutu’ van Adidas. De doorschijnende tulle rok is te koop in het rood of donkerroze.

Adidas tulle rok

Adidas noemt het een tulle rok, maar wanneer je als danseres langs de etalage loopt denk je “Tutu!” Deze rok, geïnspireerd op adidas-historie, geeft tijdloze 3-Stripes-stijl een vrouwelijke uitstraling. Het relaxte model is gemaakt van geplooid mesh en heeft een hoge taille. Het lichte, fijne mesh is iets doorschijnend.

Tutu’s

De tutu van Adidas doet denken aan de beroemde Romantische balletten. Tutu's worden namelijk ingedeeld op basis van de rok. Zo zijn er drie types te onderscheiden: de lange romantische tutu, de korte klassieke tutu en de klokvormige tussenvorm. De rok van de romantische tutu bestaat uit drie tot vijf lagen tule. Dit geeft een lichte, klokvormige rok. De rok valt tot op de kuiten.