Gratis T-shirt bij DforDance

image.jpg

DANSKLEDING | Tot en met 14 februari ontvang je een gratis "I CAN'T. I HAVE DANCE." T-shirt ter waarde van 24,95 euro bij besteding van 75 euro of meer bij webwinkel DforDance Dancewear.

Gratis T-Shirt

Valentijnsdag komt eraan. Verwen jezelf! Want of je nou single bent, of getrouwd bent, of heel veel katten hebt… Bij DeforDance vieren ze de liefde voor dans! Daarom betaal je bij iedere besteding boven de 75 euro (excl. verzendkosten) niet alleen géén verzendkosten, maar ontvang je ook bovenstaand T-shirt helemaal gratis. De actie is geldig tot en met 14 februari 2019.

Hoe het werkt? Klik hieronder op de button, voeg het shirt in jouw maat toe aan je winkelwagentje, shop nog even verder zodat je nog voor minimaal 75 euro (excl. het gratis shirt dus) in je winkelmandje hebt, voeg de code FREE SHIRT toe bij je checkout en hij is voor jou!

DforDance Dancewear

De webwinkel DforDance Dancewear is opgericht door de moeder van Lynn Dinnessen, die droomde van een eigen danskledinglijn. DforDance maakt danskleding waarmee dansers kunnen laten zien dat zij trots zijn op hun vak. De collectie bestaat uit comfortabele kleding (hoodies, T-shirt’s, leggings, etc) van fijne stoffen. Kenmerkend en ‘eye-catching’ zijn de hippe teksten. Zoals: “I don’t squat, I plie.” of “Dance to your own rhythm”.

Dit jaar pak ik flink uit met Valentijnsdag. Niet met mijn vriend (want ik vind cadeautjes voor mannen kopen echt een doffe ellende en zie de romantiek van een nieuwe accuboormachine echt niet in) maar wel met DforDance. Tot en met 14 februari ontvang je namelijk een gratis “I CAN’T. I HAVE DANCE.” bij je bestelling. Dat is dus ons valentijnscadeautje voor jou!
— Lynn Dinnessen, DforDance Dancewear

Dit bericht is gesponsord door DforDance. Ook een advertentie plaatsen? Kijk voor de mogelijkheden bij ‘Adverteren’.