JAKIMI danst! brengt kinderen in beweging

OBS De Lepelaar 01 - Jamie-Dee van den Oudenrijn.jpg

DANSEN MET KINDEREN | De dansworkshops van JAKIMI danst! laten kinderen kennis maken met dans als kunstvorm. Stimuleer hun culturele ontwikkeling en nodig JAKIMI danst! uit op jouw dansschool.

Dansworkshop voor kinderen

Een uur met JAKIMI danst! start met een korte dansvoorstelling van ongeveer 10 minuten. De kinderen zitten in een kring om een ronde dansvloer. Iedereen beleeft de voorstelling vanuit een eigen, uniek perspectief. De rest van het uur gaan de kinderen zelf aan de slag. Zij worden uitgedaagd om zelf op onderzoek te gaan: Wat kan mijn lichaam allemaal? Hoe zet ik emotie om in beweging? Kan ik ook een verhaal vertellen met alleen mijn lichaam, zoals de dansers dat deden? Observeren, reflecteren, samenwerken en creëren. Deze vaardigheden komen allemaal aan bod tijdens een uurtje met JAKIMI danst!

Nieuwsgierig geworden? Nodig JAKIMI danst! uit om een workshop te komen geven op jouw dansschool! Kijk voor meer info op de website van JAKIMI danst! en klik op de knop hieronder:

JAKIMI danst!

JAKIMI danst! heeft als doel om kinderen kennis te laten maken met dans als kunstvorm. De stichting een initiatief van dansdocenten Jamie-Dee van den Oudenrijn, Kim Westerink en danseres Michelle Kooi. Sinds 2017 reizen zij door Nederland om dansscholen en basisscholen te bezoeken met hun dansvoorstellingen en workshops. Binnen 60 minuten ontdekken de kinderen een nieuwe manier van dansen en wordt hun creatieve vermogen aangesproken. Daarnaast leren de kinderen sociaal en begripvol met elkaar omgaan.

Dit bericht is gesponsord door JAKIMI danst! Ook een advertentie plaatsen? Kijk voor de mogelijkheden bij ‘Adverteren’.