Eerste Contact Improvisatie Festival in Nederland

NL Contact Improvisation Festival

NL Contact Improvisation Festival

WORKSHOPS | Meer dan twaalf dansdocenten uit de Nederlandse Contact Improvisatie scene bundelen hun krachten voor het eerste Contact Improvisatie Festival in Nederland van 16 t/m 21 juli in Overveen.

Contact Improvisatie Festival

Het eerste Nederlandse Contact Improvisatie Festival vindt plaats van 16 t/m 21 juli 2019 in het Tetterode Sportcomplex in Overveen. Het festival is open voor alle niveaus. Naast introductielessen, workshops, één-op-één sessies en jams zijn er verdiepende intensives, die worden gegeven door internationaal gerenommeerde docenten. Naast een grote binnenruimte wordt er gedanst in de natuurrijke omgeving van Overveen; de duinen, het water en het groen. Met het Contact Improvisatie festival wordt Contact Improvisatie als dansvorm stevig op de kaart gezet en wordt er een platform gecreëerd voor talent uit binnen- en buitenland.

Dansdocenten

Meer dan twaalf dansdocenten uit de Nederlandse Contact Improvisatie scene bundelen hun krachten voor het eerste Contact Improvisatie Festival in Nederland. Dat zijn: Sebas van Wetten, Maaike van de Westeringh, Kees Lemmens, Loby Lam, Enrique van Doezelaar, Ralf Westerhof, Thalia Laric, Thomas Kortvelvessy, Tom Goldhand, Robin Berkelmans, Diederik Burke, Kristien Sonnevijlle, Natanja den Boeft, Jo-An Westerveld. Intensives door: Laura Doehler (DE/GB), Elske Seidel (DE), Otto Akkanen (FIN/BE).