Verbeter je management vaardigheden

Book.jpg

BOEK | Ben jij eigenaar van een dansschool? Lees dan het boek Health Fitness Management voor eigenaren van fitness-studio’s. Met tips voor het aannemen van personeel en aantrekken van nieuwe klanten.

Health Fitness Management

De derde editie van Health Fitness Management biedt een grondig overzicht van de verantwoordelijkheden en taken van eigenaren van fitness-studio’s - of dansstudio’s! Experts en ervaren studio-eigenaren delen hun inzichten en ‘best practices’ op een toegankelijke en praktische manier.

Het boek begint met het uiteenzetten van het belang van het aannemen, trainen, ontwikkelen en behouden van personeel en docenten. Daarna volgt er uitleg over hoe je nieuwe klanten aantrekt en behoudt, terwijl je de omzet verhoogt met verschillende diensten en producten. Tenslotte wordt er nog aandacht besteed aan boekhouding, wettelijke overwegingen en aansprakelijkheid.

Het boek wordt uitgegeven door Human Kinetics, een toonaangevende uitgeverij op het gebied van sportwetenschappen.