Bedank jouw dansdocent! #ThankADance TeacherDay

2019_-_TADT_image_-_Behind_every_dancer_1525412938.png

WAARDERING | Op 2 mei 2019 is het #ThankADanceTeacherDay. Op deze dag zet je jouw favoriete dansdocent in het zonnetje door hem/haar online te bedanken. Doe mee!

#ThankADanceTeacherDay

Goede dansdocenten kunnen een levensveranderende en positieve impact maken op hun leerlingen. Niet alleen op hun fysieke ontwikkeling, maar ook hun sociale, emotionele, cognitieve en psychologische ontwikkeling. Helaas worden dansdocenten nog vaak ondergewaardeerd, zowel sociaal-emotioneel als financieel. Daarom is #ThankADanceTeacherDay een mooi moment om hen in het zonnetje te zetten! Op de Facebookpagina van #ThankADanceTeacherDay vind je mooie videoberichten van succesvolle dansers die hun dansdocenten bedanken.

Wil je meedoen met deze actie? En jouw waardering tonen voor jouw dansdocent? Dat doe je zo:

  1. Deel dit bericht op Facebook.

  2. Bij het gedeelde bericht schrijf je als tekst een korte bedankbrief te schrijven aan jouw favoriete dansdocent.

  3. Tag jouw docent in jouw bericht.

  4. Sluit jouw bericht af met de hashtag #ThankADanceTeacherDay.

Uiteraard kun je jouw favoriete dansdocent ook een leuke en persoonlijke sms, mail, of kaart sturen!

Bijscholing van Dansdocenten

#ThankADanceTeacherDay is een initiatief van de National Dance Education Organisation (NDEO), een organisatie die zich inzet voor de professionele ontwikkeling en bijscholing van dansdocenten in de Verenigde staten - en daarbuiten! Met #ThankADanceTeacherDay vragen zij aandacht voor het belang van danseducatie en de professionele ontwikkeling van de dansdocenten die dit mogelijk maken.

De National Dance Education Organisation vormt de inspiratiebron voor het oprichten van Dansdocent.nu. Daarom steunen wij de actie #ThankADanceTeacherDay en moedig ik jullie allemaal aan om op Social Media jouw favoriete dansdocent te bedanken.
— Jacqueline de Kuijper, hoofdredacteur