Help... de belastingaangifte!

envelop.jpg

BELASTINGAANGIFTE | Cultuur+Ondernemen heeft een handleiding voor de aangifte inkomstenbelasting uitgebracht. Speciaal voor kunstenaars en creatieven.

Handleiding belastingaangifte

Waarom een handleiding speciaal voor kunstenaars? Voor kunstenaars en creatieven gelden soms speciale regels, zoals de artiestenregeling. Ook hebben kunstenaars soms bijzondere werksituaties, denk aan de combinatie van loondienst en zelfstandig ondernemerschap. In deze handleiding staat precies hoe je dit kunt opgeven. Het geeft een aanvulling op de toelichting van de Belastingdienst.

Tips voor ZZP-ers

Als zzp’er belastingaangifte doen is niet altijd makkelijk. Want, welke posten mag je aftrekken? En welke belastingtips kunnen zelfstandige ondernemers toepassen? In de Knab University ontdek je hoe je jouw belastingaangifte correct invult. Ook krijg je handige tips en slimme trucs om meer voordeel uit je belastingaangifte te halen.