Back to All Events

Praktijkopleiding Peuteryoga


  • Kindercentrum Prinses Amalia 20 Spaanseweg Rotterdam, ZH, 3028 HW Netherlands (map)
Dingjan peuterdansonderwijs -2 - Dingjan Peuterdansonderwijs.JPG

PEUTERYOGA | Wil jij graag aan peuters lesgeven? Volg dan de praktijkopleiding peuteryoga bij Yvonne Dingjan. De volgende opleiding start op 7 mei 2019.

Houd jij van yoga en wordt jij helemaal blij van peuters? En wil je graag veel ervaring opdoen met peuteryoga onder directe begeleiding en feedback? Dan is de praktijkopleiding peuterdans helemaal iets voor jou.

Praktijkopleiding Peuteryoga

In de praktijkopleiding peuteryoga ga je eerst meedoen met peuteryogalessen. Vervolgens ga je zelf lessen maken en geven aan de peuters. Op de eerste lesdag volg je twee peuteryogalessen. Erna volgt de theorie over diverse facetten van peuteryoga. Naast de houdingen wordt er aandacht besteed aan de ademhaling, zintuiglijke ervaring, meditatie en massage. Aan de hand van een opdracht maak je twee peuteryogalessen die je gedurende zes weken aan diverse peutergroepen zal geven op een kindercentrum in Rotterdam.

Dingjan peuterdansonderwijs werkt nauw samen met het Kindercentrum Prinses Amalia in Rotterdam. De deelnemers van de opleiding geven aan totaal vier verschillende groepen peuters les. Hierdoor doe je enorm veel leservaring op, mede door de wisselende dynamiek van elke groep. Yvonne is bij elke les aanwezig voor feedback. De opleiding bieden dan ook veel supervisie en intervisie momenten.

WANNEER: De opleiding vindt plaats op dinsdagochtenden. Van 7 mei tot 2 juli 2019. Of 19 september tot 21 november 2019. Duur 9 weken.
WAAR: Kindercentrum Prinses Amalia. Spaanseweg 20, 3028 HW Rotterdam.
PRIJS:
€675,- (met certificaat)

Trainer Yvonne Dingjan

Yvonne Dingjan, de eigenaar en trainer van Dingjan Peuterdansonderwijs, heeft de praktijkopleiding peuterdans en peuteryoga opgericht. Daarnaast biedt zij vele andere, kortdurende bijscholingen in peuterdans en fantasie ontwikkeling. Ze is gestart met de reguliere opleiding peuterdans in 2006. Sindsdien heeft zij geconcludeerd dat er veel behoefte is aan directe feedback met peuters op de dansvloer of yogamat. Praktijklessen met de peuters zijn daarom het uitgangspunt van beide opleidingen.

Earlier Event: April 5
Ballet is duur!