Back to All Events

Open huis Opleiding Docent Dansexpressie

  • Studio Dans-Dansen 10h Amsteldijk Amsterdam, NH, 1074 HP Netherlands (map)
IMG_2923+-+Anja+Boer.jpg

DANSEXPRESSIE | Op zondag 29 september houdt Stichting Strooom een open huis. Tijdens deze workshop maak je kennis met het docententeam van de opleiding dansexpressie.

Open Huis

Een aantal keren per jaar organiseren stichting Strooom een open huis voor mensen die geïnteresseerd zijn in de opleiding tot docent dansexpressie. De workshop wordt verzorgd door het docententeam. Na afloop is er gelegenheid om in gesprek te gaan met de docenten over de opleiding.

WANNEER: zondag 29 september, van 12.30 tot 14.00 uur
WAAR: Studio's Dans-dansen, Amsteldijk 10 H, 1074 HP Amsterdam
PRIJS: Deelname is gratis.

Wil je meedoen? Meld je aan door een mail te sturen naar Anja Boer via info@dansexpressie.nl

Opleiding Docent Dansexpressie

Sinds 2000 bieden wij de Opleiding tot Docent Dansexpressie aan. In de loop der tijd hebben wij meer dan 80 dansdocenten opgeleid in de methodiek dansexpressie, ontwikkeld door Kit Winkel. Deze waardevolle en effectieve methodiek blijft een bron van inspiratie voor mensen die werken in de educatieve dans. De Opleiding tot Docent Dansexpressie wordt in drie modules gegeven. Het leidt dansexpressie docenten op voor het onderwijs, de welzijns-, trainings- en coachingssector. Lessen vinden wekelijks op de vrijdag plaats in Amsterdam.

Stichting Strooom

Stichting Strooom heeft als doel het bevorderen van bekendheid en kennis over dansexpressie en doet dat door lessen, workshops, lezingen, studiedagen en dergelijke te organiseren. Daarnaast biedt Stichting Strooom een opleiding tot docent dansexpressie in drie modules.