Back to All Events

Oriëntatie middag Opleiding Dans Coaching

  • Studio Akasha 78 Bilderdijkstraat Utrecht, UT, 3532 VJ Netherlands (map)
Danscoaching. Fotograaf: Angelique Vrancken.

Danscoaching. Fotograaf: Angelique Vrancken.

DANSCOACHING | Wil jij leren coachen met behulp van dans? Kom dan naar de oriëntatiemiddag van de Opleiding Dans Coaching en maak kennis met het vak danscoaching, de opleiding en de trainers. Op 8 juni en 31 augustus in Utrecht.

Oriëntatiemiddag Danscoaching

Danscoaching is een combinatie van coaching en dans. De methode onderscheidt zich van andere vormen van coaching doordat het lichaam en zijn expressie-mogelijkheden in het coachingsproces worden betrokken. Dans en beweging zijn hierbij het middel tot bewustwording, ontwikkeling en verandering. Bij sessies danscoaching wordt dans afgewisseld met een gesprek, waarin over de danservaring wordt gereflecteerd. Op deze manier vindt er snel een verdieping in het coachingsproces plaats.

DansCoaching is een ervaringsgericht vak. De beste manier om uit te vinden of dit vak iets voor jou is, is het zelf ervaren. Tijdens de oriëntatiemiddag geven we informatie over de opleiding, maak je kennis met één van de trainers en kan je met al je vragen terecht. Ook geven we een groepssessie waardoor je kunt ervaren hoe danscoaching in groepsverband kan gaan.

Wil je meedoen aan de oriëntatiemiddag? Stuur dan een e-mail naar caroline@danscoaching.eu t.a.v. Caroline Renette.

WANNEER: 8 juni en 31 augustus 2019 van 13.30 tot 16.00 uur
WAAR: Studio Akasha, Bilderdijkstraat 78, 3532 VJ Utrecht
PRIJS: € 40,-

Opleiding Dans Coaching

De Opleiding Dans Coaching (ODC) is een ervaringsgerichte opleiding waarbij je als student veel zelf aan het werk bent. Enerzijds onderga je danscoaching individueel en in groepsverband, anderzijds leer je individuele en groepssessies te geven. Dit alles vanuit een gedegen theoretische en methodische onderbouwing.

Earlier Event: August 1
Dansdocentencursus Dansbelang
Later Event: September 3
Praktijkopleiding Peuterdans