Back to All Events

Ballet is duur!

  • Almeerse Stichting voor Danskunst 66 Danslaan Almere, FL, 1326 PL Netherlands (map)

SALARIS | Wil jij ook meer geld verdienen? Op vrijdag 5 april organiseert de Almeerse Stichting voor Danskunst de workshop “Ballet is duur!”. Hierin leren eigenaren van een dansstudio eerlijke lesprijzen vast te stellen.

Workshop “Ballet is duur!”

Wil je het lesgeld verhogen maar vinden ouders je lessen nu al te duur? Lopen ze weg bij een prijsverhoging van 5 euro per jaar? Werken je concullega's (ver) onder de reële prijs? Werk jij heel veel uren maar hou je financieel te weinig over? Is het überhaupt mogelijk met je school je gezin te onderhouden? Natuurlijk wel! Maar hoe bepaal je dan je lesprijzen? Hoe verhoog je ze zonder al dat gemopper? Hoe verlaag je je werkdruk en hoe ga je om met wanbetalers?

In deze workshop leer je nog zakelijker te kijken naar de financiële kant van je balletschool en hoe je je lesprijzen vaststelt. Je krijgt tips hoe je je lesgeld verhoogt met zo min mogelijk weerstand van ouders. Maar ook hoe je met minder leerlingen en minder lesuren méér verdient. Je krijgt inzicht in de relatie tussen de hoogte van het lesgeld en je werkdruk. En je leert hoe je van wanbetalers toch je geld krijgt.

Deze workshop is bedoeld voor eigenaresses van een balletschool of dansstudio.

WAAR: Danslaan 66, Almere
WANNEER: Vrijdag 5 april 2019 van 12.00-13.00 uur.
PRIJS: €40,-
LET OP: Vooraf aanmelden noodzakelijk! Uiterste aanmelddatum: 31 maart 2019.

Almeerse Stichting voor Danskunst

De organisatie van deze cursus is in handen van de Almeerse Stichting voor Danskunst die als doel heeft amateurdanskunst te bevorderen. Door jonge docenten nu te helpen een goede start te maken met hun balletschool wil ASD bereiken dat 'de balletschool' blijft bestaan. 

Ik vond het een fijne bijeenkomst. Goed om van anderen ook te horen dat ze tegen dezelfde problematiek aanlopen en dat je daar zeker niet de enige in bent!
— Deelnemer workshop
Earlier Event: March 23
Golden Era Belly Dance met Badriyah
Later Event: May 7
Praktijkopleiding Peuteryoga