Back to All Events

Aslan Dansdag

  • Aslan Muziekcentrum 9 Corantijnstraat Amsterdam, NH, 1058 DA Netherlands (map)
Vacature - Eva-Luca Pouwer.jpg

PRIMAIR ONDERWIJS | Maak kennis met de rijke Oosterse danstraditie en het geven van danslessen in het primair onderwijs tijdens een workshop van Aslan Muziekcentrum in Amsterdam.

Aslan Dansdag

Tijdens de Aslan Dansdag krijg je een praktische en intensieve training waarbij je kennis maakt met dans in het primair onderwijs en de rijke Oosterse danstraditie. Je werkt aan verschillende choreografieën en aan verbetering van je danstechnieken. Ook leer je traditionele oriëntaalse bewegingen en hedendaagse dansvormen met elkaar te combineren. Tenslotte leer je werken met rekencompetenties binnen het dansonderwijs.

Zuhal Gezik, artistiek leider van Aslan Muziekcentrum en trainer van deze workshop, werkt met een activerende didactiek en veel gevoel voor methodiek. Haar workshops zijn muzikaal, persoonlijk, activerend en meteen toepasbaar. 

WANNEER: zaterdag 16 maart, 2019 | van 10:00 tot 15:00 uur.
WAAR: Aslan Muziekcentrum, Corantijnstraat 9, Amsterdam.
PRIJS: Prijs: € 75,- / studenten € 25,- incl. BTW (incl. koffie en thee, hand-out en goodybag)

Programma

9:30-10:00 | Ontvangst met koffie/thee kantine Aslan Muziekcentrum
10:00-11:00 | Lessen uit de lange leerlijn Dans Talent Express
11:00-12:30 | Workshop dans en muziek door LeineRoebana
12:00-13:00 | Lunch door Aslan Muziekcentrum
13:00-14:15 | Workshop Oosterse dans in het primair onderwijs
14:15-15:00 | Best practice uitwisseling
15:00-15:30 | Netwerkdrankje

Aslan Muziekcentrum

Aslan Muziekcentrum biedt muziek-, dans- en theaterlessen aan kinderen, jongeren en volwassenen. Daarnaast is Aslan Muziekcentrum een belangrijke partner in het onderwijs. Ze geven op 42 Amsterdamse scholen wekelijks muziekles volgens de Muziek Talent Express en nog eens 15 basisscholen en buurthuizen nemen naschoolse en buitenschoolse korte projecten af. Ook zijn zij actief op 4 middelbare scholen.

Later Event: March 23
Golden Era Belly Dance met Badriyah