Back to All Events

Dancers in Business Summer Intensive


  • Lousbergvilla 32 Ferdinand Lousbergskaai Gent, Vlaanderen, 9000 Belgium (map)
Teuta Dibrani: “Boost jouw business skills.” Fotograaf: Lieselotte Peeters.

Teuta Dibrani: “Boost jouw business skills.” Fotograaf: Lieselotte Peeters.

ONDERNEMEN | Wil jij meer leren over de zakelijke kant van het dansdocentschap? Volg dan de Dancers in Business Summer Intensive en leer hoe jij jouw dansdroom waar kunt maken. Van 15-18 juli in Gent, België.

Als dans- en bewegingsdocent trainen we onze lichamen, en perfectioneren we onze bewegingen continu. Maar hoe zit het met onze business skills? Om te kunnen leven van je passie kan het heel waardevol zijn om ook aandacht te besteden aan de zakelijke kant van je dans. En hoe fijn zou het zijn om dat in een omgeving te kunnen doen met gelijkgestemden die ook hun dansdroom willen waarmaken?

Dancers in Business Summer Intensive

Het Dancers in Business programma is een intensief groepstraject waarbij je in vier dagen alles leert over het succesvol runnen van je eigen dansonderneming. We kijken naar het DNA van jouw dansonderneming, jouw talenten als ondernemer, jouw Unique Selling Points, jouw klant, je prijszetting, je marketing, je tijd… en nog veel meer!

Het Dancers in Business traject is een actief programma waar we verwachten dat je aan de slag gaat met het geleerde. Om je te helpen het meeste uit het programma en je onderneming te halen, krijg je verschillende opdrachten tijdens het traject. Om dit programma te kunnen volgen is het dus belangrijk dat je al enige ervaring hebt opgedaan in wat je wil gaan doen als danser, in de vorm van opleiding of praktijkgerichte ervaring.

WANNEER: van 15 tot en met 18 juli 2019. Elke dag van 09.30 - 17.00 uur.
WAAR: Lousbergvilla, Ferdinand Lousbergkaai 32, 9000 Gent, België
PRIJS: €990

Coach Teuta Dibrani

Dancers in Business is een initiatief van Teuta Dibrani, danseres en coach. Zij helpt ambitieuze dans- en bewegingsdocenten op weg om hun dansdroom te verwezenlijken. Door middel van individuele coaching, coachingprogramma’s en workshops helpt Teuta jou op weg een echte ‘Dancer in Business’ te worden.

Earlier Event: July 6
Amsterdam Summer Intensive
Later Event: August 1
Dansdocentencursus Dansbelang