Back to All Events

Teacher Training 'Reis door het Lichaam'


  • Studio Conny Janssen Danst 58 B 's-Gravendijkwal Rotterdam, ZH, 3015 CC Netherlands (map)
IMG_2426 - Esther Arends - Embodiment of Self.jpeg

KINDEREN | Laat kinderen spelenderwijs kennismaken met hun lichaam - en de taal van het lichaam verstaan. Doe mee met de teacher training ‘Reis door het Lichaam’ van Esther Arends. Op 25 en 26 mei in Rotterdam.

Ben jij een dansdocent die kinderen spelenderwijs en via bewegend leren wil begeleiden in het leren omgaan met de uitdagingen van deze tijd? Ben je op zoek naar verdieping in hoe kinderen te bekrachtigen keuzes te maken die hun welzijn en gezondheid dienen? Ben je op zoek naar een educatieve, lichaamsgerichte en speelse methode waarmee je direct aan de slag kunt binnen jouw bedrijf, dansschool of organisatie? Dan is de training ‘Reis door het Lichaam’ iets voor jou!

Reis door het Lichaam

‘Reis door het Lichaam’ is een educatief programma dat kinderen in de leeftijd 4 t/m 8 jaar spelenderwijs laat kennis maken met hun lichaam en hen de taal van het lichaam leert verstaan. Middels de kracht van mindfulness, beweging, dans, yoga en tekenen wordt lichaamsbewustzijn, zelfbewustzijn en eigenwaarde gestimuleerd met de intentie kinderen te bekrachtigen keuzes te maken die hun gezondheid en welzijn dienen. Jong geleerd is oud gedaan!

De Teacher Training is een 2-daags avontuur van persoonlijke en professionele ontwikkeling. Na deelname ontvang je een certificaat en maak je deel uit van de internationale gecertificeerde teacher community. De training biedt je alle tools en ervaringen om direct met de methode aan de slag te gaan binnen jouw bedrijf, dansschool of organisatie!

WANNEER: Zaterdag en Zondag 25-26 mei 2019
WAAR: Studio Conny Janssen Danst. 's Gravendijkwal 58 B, 3014 EE Rotterdam
PRIJS: €595 - Inclusief boek, starterspakket, certificaat, benoeming website, lunch, koffie/thee

Trainer Esther Arends

Esther Arends is de grondlegger van de methode ‘Reis door het Lichaam’. Esther Arends is lichaamsgericht docent, trainer, coach en auteur. Na haar studie B.A. Social Work heeft zij onder meer gewerkt in de kinder- en jeugdpsychiatrie, jeugdbescherming, het primair onderwijs en de naschoolse opvang. Deze achtergrond in combinatie met haar ervaring en trainingen in dans en persoonlijke ontwikkeling, hebben haar geïnspireerd het programma ‘Reis door het Lichaam’ te ontwikkelen.