Docent(e) hiphop voor jongens

TTM+logo+Vers1+White+on+Black+-+Annick+Coopmans.jpg

VACATURE | Dansschool Time To Move Dance Company (BE) is op zoek naar een docent(e) hiphop voor jongens van 8 jaar en ouder. De dansles vindt plaats op zaterdagmiddag om 16.30 uur in Sint-Truiden.

Gezocht: Docent(e) hiphop voor jongens

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde dansdocent die zijn passie wil overbrengen op onze leerlingen: een groep jongens van 8 jaar en ouder. We zoeken iemand die de jongens drie stoere choreo's kan aanleren met ook wat breakdance moves. De vacature is ontstaan omdat we op vraag van onze jongens een nieuwe groep gemaakt hebben. De dansles vindt plaats op zaterdagmiddag om 16.30 uur.

Je komt terecht ik een jong dynamisch team. Momenteel hebben wij drie lesgevers en twee assistenten. Je wordt begeleid door Joyce Persoons. De lessen vinden plaats in de danszaal van de Trudo Sporthal van Sint-Truiden, Limburg (BE).

Solliciteren

Heb je interesse? Stuur dan een e-mail naar info@timetomovedc.be. Graag ontvangen wij uiterlijk 31 augustus 2019 de volgende gegevens: naam, leeftijd, werkervaring, gewenste vergoeding en motivatie. Je geeft les vanaf 21 september 2019.

Time To Move Dance Company

Time To Move is een dansschool in Sint-Truiden (BE) met een ruim aanbod van stijlen: kleuterdans, Hip Hop, modern en ballet.