Kleuterdans + Klassiek ballet docent

Het-danskwartier-Den-Haag-web- - Janine van den Heuvel Damen.png

VACATURE | Het Danskwartier Den Haag (NL) is op zoek naar een gediplomeerde dansdocent die op de zaterdagmiddag les kan geven in kleuterdans en klassiek ballet. Solliciteer snel! Het nieuwe seizoen staat voor de deur.

Gezocht: Kleuterdans + Klassiek ballet docent

Ik zoek een leuke spontane enthousiaste dansdocent die zowel kleuterdans als klassiek ballet kan geven. In de kleuterdans les wordt zowel pre-ballet gegeven, maar er wordt ook gedanst aan de hand van thema's waar creativiteit en muzikaliteit worden gestimuleerd. Het hebben van veel plezier en een gezellige ontspannen sfeer is belangrijk. In de klassieke les wordt gewerkt aan de klassieke ballet techniek. Hiervoor is methodische kennis gewenst. Ons team bestaat uit professionele docenten, we hebben een fijne danszaal om in les te geven. Uitbreiding van uren mogelijk.

De lessen vinden plaats op zaterdag:
13.00 uur Kleuterdans
13.45 uur Klassiek ballet 6-8 jaar

Ik ben opzoek naar een leuke spontane enthousiaste dansdocent die:

  • In bezit is van een HBO/MBO dansdocenten diploma of 4e jaars is

  • Enthousiast en vol passie lesgeeft

  • Betrouwbaar is en het hele seizoen inzetbaar

  • Wonend in omgeving Den Haag is een pré

  • Stage begeleiding is mogelijk

Solliciteren

Ben jij degene die we zoeken? Mail je motivatiebrief en cv uiterlijk 10 september 2019n naar Janine van den Heuvel Damen: info@danskwartierdenhaag.nl

Danskwartier Den Haag

Het Danskwartier Den Haag is een jonge groeiende dansschool in het statenkwartier Den Haag. Het aanleren van een goede danstechniek samen met veel plezier in dans vinden wij erg belangrijk in de lessen. In de dansschool werken uitsluitend afgestudeerde professionele dansdocenten. Zo wordt er op een verantwoorde manier lesgegeven en kunnen wij kwaliteit bieden. Naast de danslessen organiseren we leuke activiteiten door het jaar heen en eens in de twee jaar een grote voorstelling in een professioneel theater. 

Jacqueline de Kuijper