Docent Acteren

Acteerklas in Orpheus te Apeldoorn. Fotograaf: Gerda van Loo

Acteerklas in Orpheus te Apeldoorn. Fotograaf: Gerda van Loo

VACATURE | Dans en Theaterstudio Annemieke Bais in Ermelo (NL) is op zoek naar een docent Acteren voor hun Musicalteam en de Acteerklas. Graag zo snel mogelijk reageren! Je begint in september met lesgeven.

Gezocht: Docent Acteren

In een betrokken en gepassioneerde studio geef je toneel/acteerlessen aan tieners, volwassenen en een kindergroep die musicallessen volgen (zij krijgen ook dans en zang). Bij de musicalklas kom je in een team van een Docent Dans, een Docent Zang en een Theaterdocent. Bij de Acteerklas werk je samen met nog een Docent Acteren.

De dagen zijn maandagen van 19.00-20.15 uur en donderdagen van 18.00-19.15 uur. Je geeft niet wekelijks les maar je wordt in overleg ingeroosterd. Dat kan afhankelijk van jouw wensen vaak zijn of minder vaak.

We zijn op zoek naar een creatieve en betrokken docent, met een hart voor mensen en een wens de leerlingen verder te helpen in hun ontwikkeling. Je moet veel lol kunnen maken, maar ook serieus aan het werk kunnen gaan. Wij werken zowel met scripts als met losse leerplannen.

Solliciteren

Heb je interesse? Stuur dan een mail naar Annemieke Bais via info@dansentheaterstudio.nl of bel haar op 0625507785. Je begint al vanaf de eerste week in september met lesgeven. Solliciteer daarom zo snel mogelijk!

Dans en Theaterstudio Annemieke Bais

Dans en Theaterstudio Annemieke Bais is een actieve sfeervolle dansstudio in Ermelo. Annemieke Bais- Langhenkel is al 29 jaar gepassioneerd docent Dans en Theatervakken. De studio is volledig uitgerust met een verende dansvloer, ballet barres en spiegels. Een gezellige kantine biedt ruimte voor omkleden en een praatje. En dat vinden we heel belangrijk in deze studio. Dat je je thuis voelt en lekker jezelf mag zijn.