Dansdocent Breakdance, Kinderdans en Klassiek

Logo_DBS-Jolein_186U_ZwartS+-+Dans+%26+Balletstudio+Jolein.jpg

VACATURE | Dans & Balletstudio Jolein in Heemstede en Haarlem zoekt vanaf september 2019 meerdere dansdocenten: Breakdance, ADV & Kinderdans en Klassiek Ballet. Solliciteer snel!

Gezocht: Veelzijdige dansdocenten

Wij zijn op zoek naar iemand die als ZZP-er of freelancer werkt, in het bezit is van VOG, en ervaring heeft met een variëteit aan dans. Het hebben van een diploma van een erkende dansopleiding is een pré. We zoeken een dansdocent die het leuk vindt om het plezier in dans en de creativiteit van dans en beweging over te brengen aan enthousiaste leerlingen. Daarnaast moet de dansdocent een ontspannen sfeer weten te creëren binnen een groep (waarin ook aandacht is voor het individu), leerlingen op een betrokken en professionele manier kunnen stimuleren in hun ontwikkeling, én zelfstandig en flexibel kunnen werken binnen een gezellig team.

Vanaf september 2019 zijn wij op zoek naar dansdocenten voor de lessen:

Breakdance docent(e) met ervaring in het lesgeven: Breakdance
(dag en tijd in overleg)
Heemstede
Aantal uren: 1 a 2 les uren breakdance

ADV en kinderdans docent(e) met ervaring in het lesgeven: Dreumesdans, Peuterdans, Kidsdance, dancemix en streetdance.
Haarlem centrum
Woensdagochtend/middag EN/OF Vrijdagochtend/middag
Aantal uren: 2 a 6 lesuren vanaf 9:15 uur tot in de middag

Klassieke docent(e) met ervaring in het lesgeven: Klassiek vanaf 6 jaar t/m volwassen.
Haarlem centrum
Vrijdagmiddag/avond
Aantal uren: 3 a 4 lesuren\ vanaf 16:00 uur tot in de avond

Solliciteren

Wij bieden een inspirerende omgeving, fijne dansstudio, mogelijkheden om je vaardigheden te ontwikkelen en om lesuren uit te breiden. Heb je interesse? Stuur dan je CV naar en/of neem contact op met: Jolein van der Geest, info@balletstudiojolein.nl of 06-23348348. Je begint al met lesgeven per 2 september 2019. Sollicitaties ontvangen wij daarom graag zo snel mogelijk.

Dan & Balletstudio Jolein

Dans & Balletstudio Jolein is een jonge en dynamische onderneming die sinds 2000 op geheel eigen wijze een grote variëteit aan dans aanbiedt voor jong en oud. Momenteel staat de dansschool met een vestiging in Santpoort-Noord(naast het treinstation), Heemstede, Haarlem en in Vijfhuizen garant voor veel dansplezier. De ruime studio’s zijn ingericht met een mooie dansvloer, spiegels en een barre. Dans & Balletstudio Jolein werkt met een enthousiast team van talentvolle en gediplomeerde docenten, en met relatief kleine groepen, zodat voor ieder de tijd en ruimte aanwezig is om te (leren) dansen.