Gediplomeerde dansdocenten

Schermafbeelding+2019-04-08+om+16.15.26+-+Dansstudio+Spotlights.jpg

VACATURES | Dansstudio Spotlights is een nieuwe dansschool in Lelystad. Voor het nieuwe seizoen zoeken zij dansdocenten voor verschillende dansstijlen: minidisco, urban, cheerleading, ballet en breakdance.

Gezocht: Gediplomeerde dansdocenten

Dansstudio Spotlights zoekt enthousiaste, betrouwbare en gediplomeerde dansdocenten voor het nieuwe seizoen. Wij zoeken docenten met een positieve energie en uitstraling die ervaring hebben om met kinderen te werken. Je begint in september 2019 met lesgeven.

Er worden dansdocenten gezocht voor de volgende stijlen:

  • Minidisco (4-6jr),

  • Urban Dance (6-8jr),

  • Cheerleading (8-12jr),

  • Klassiek Ballet (7-9jr).,

  • en Breakdance (6-8jr en 9-12jr).

Voor de breakdance lessen zoeken wij een docent die beschikt over de juiste moves en skills om kids een eigen stijl te laten ontwikkelen en klaar te stomen voor battles en optredens.

Solliciteren

Stuur je CV uiterlijk 31 augustus naar info@dansstudiospotlights.com t.a.v Thessa Grol.

Dansstudio Spotlights

Dansstudio Spotlights is een nieuw danscentrum dat in Lelystad (De Haven en Warande) is gevestigd. We bieden een breed aanbod van danslessen aan: van de meest trendy dansstijlen zoals breakdance/hiphop, burlesque en cheerleading, tot de meer traditionele dansvormen zoals moderne dans en klassiek ballet. Zowel voor jong als oud, beginner of gevorderd, zijn er veel lessen te volgen bij Dansstudio Spotlights.

Het is onze taak om het dansplezier in elke les te laten zien, door de nieuwste, hipste en vetste moves aan de leerlingen over te brengen. Er zullen ook selectieklassen worden opgestart, waar de leerlingen meedoen aan diverse optredens en wedstrijden. Elk jaar is er een grote eindvoorstelling, waarbij de hele dansschool hun danskunsten in het theater laat zien.