Dansdocent kleuters en leerlingen t/m 9 jaar

Untitled design (4).png

VACATURE | Dansschool DANSJA in Ijsselstein (NL) zoekt een energieke en ondernemende dansdocent voor kleuters en leerlingen t/m 9 jaar. Je krijgt de mogelijkheid om deze baan deels zelf vorm te geven.

Gezocht: Dansdocent kleuters en leerlingen t/m 9 jaar

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, energieke en betrokken nieuwe collega voor deze doelgroep. Jij verzorgt danslessen waarbij wij het belangrijk vinden dat leerlingen een veilige omgeving ervaren zodat ze lessen ontvangen waarvan zij kunnen leren. Als betrokken docente is het van belang dat je goed met ouders kunt communiceren en kan schakelen binnen ons leuke team.

De dagen en tijden zijn in overleg. Tevens is het mogelijk om eventueel scholenprojecten te verzorgen, of bijvoorbeeld bso's of kinderdagverblijven te bezoeken. Heb jij ruime ervaring in het lesgeven en lijkt het jou leuk om een stagiaire te begeleiden? Die mogelijkheid bieden wij ook.

Je komt in een team van zo'n 10 enthousiaste, betrokken en de meeste ervaren dansdocenten. Tevens bieden wij ook meerdere sportlessen aan waarvoor wij nog eens vier sportdocenten in ons team hebben. Je krijgt begeleiding van eigenaresse Mandy Pijnenburg.

Solliciteren

Wij staan voor kwalitatief goede lessen, zijn altijd in ontwikkeling en denken graag mee (zowel met de docenten als met de leerlingen/ouders). Wil jij ons helpen om dansschool DANSJA nog verder op de kaart te zetten? Stuur dan uiterlijk 1 juli je CV en motivatie naar mandy@dansja.nl t.a.v. Mandy Pijnenburg. Als je wordt gekozen, start je vanaf 1 september met lesgeven.

Dansschool Dansja

Dansschool DANSJA is een ondernemende dansschool voor iedereen, van heel jong (dreumes), tot oud, tot verstandelijk beperkt, tot rijk en arm! In 2012 zijn we begonnen en we groeien nog steeds! Wij geven zo’n 45 lesuren per week: van Dreumesdans tot Zumba en van Hiphop tot Streetdance voor volwassenen. De lessen staan onder leiding van gedreven en gediplomeerde docenten. Natuurlijk staat plezier voorop, maar onze focus ligt ook echt om een kwalitatief goede en vooruitstrevende dansschool te zijn. Daarom zijn wij elk moment bezig om onszelf te ontwikkelen door bijvoorbeeld nieuwe ideeën uit te werken, leuke activiteiten te organiseren, enzovoort. Wij staan niet stil!