Dansdocent ballet & modern

tuingevorderden - Sofie Goegebuer.jpg

VACATURE | Dansschool La Mariposa in Gent (BE) zoekt een gediplomeerde dansdocent voor ballet & modern. Je geeft les aan volwassenen op de maandag en dinsdagavond.

Gezocht: Docent Ballet & Modern

Wij zijn op zoek naar een gediplomeerde dansdocent in de dansstijlen ballet & modern. Onze voorkeur gaat uit naar een betrouwbaar persoon met verantwoordelijkheidsgevoel en stiptheid. Je geeft les aan volwassenen op de maandag en dinsdagavond. Je werkt samen met een sympathiek team en enthousiaste leerlingen, waar geen onderlinge competitie heerst. We werken met kleine groepen zodat er ruimte is voor individuele begeleiding en persoonlijk contact. We betalen je €30 per uur.

Solliciteren

Interesse? Stuur je CV en motivatie naar info@lamariposa.be t.a.v. Sofie Goegebuer. Als je wordt gekozen, begin je 9 september met lesgeven.

Dansschool La Mariposa

Bij dansschool La Mariposa worden danslessen gegeven op verschillende niveau’s, voor jongens en meisjes en voor alle leeftijden. Uiteraard worden de klassen opgesplitst volgens leeftijd en niveau zodat iedereen zich goed voelt in de de groep. De groepen worden bewust klein gehouden om iedereen persoonlijke begeleiding te kunnen geven. Er wordt intensief gewerkt aan techniek, conditie en lenigheid, doch alles in een ontspannen sfeer. La Mariposa staat onder leiding van balletdocent Sofie Goegebuer die de school in 2000 begonnen is.

Jacqueline de Kuijper