Freelance Zelfstandige Regelheld(in)

1 - Lenneke Gentle.jpg

VACATURE | Lenneke Gentle van Studio Swing in Den Haag zoekt een zelfstandige regelheld(in) voor hun lessen Taaldans en Rekendans. Help jij haar met de verkoop van lespaketten? En de juiste dansdocent op de juiste school te plaatsen?

Gezocht: Zelfstandige Regelheld(in)

Wegens de onophoudelijke stroom met aanvragen voor de lessen Taaldans®️ en Rekendans®️, zoeken wij per direct een zelfstandig professional in Den Haag die ons team komt helpen met het verkopen van lespaketten en het aansturen van onze dansdocenten. Ben jij een regelaar die...

 • Om te beginnen vier uur per week beschikbaar is en door wil groeien binnen de organisatie.

 • Graag de match wil zijn tussen onze klanten en onze dansdocenten.

 • Vriendelijk en ervaren bemiddelt.

 • De gemaakte match van begin tot eind afhandelt.

 • Dol is op het opstellen van offertes, opdrachtbevestigingen en e-mails. 

 • Over goede kennis van de Nederlandse taal beschikt, in woord en geschrift. 

 • Een kei is in plannen en accuraat met cijfers. 

 • Het fijn vindt om mee te groeien in het te installeren personeelssysteem met bijbehorende app die ons werk nog leuker gaat maken. 

We vinden het fijn als het gezellig is, maar ook als er hard gewerkt wordt. Werken met onze relaties, betekent werken met mensen die gepassioneerd bezig zijn met de ontwikkeling van jonge kinderen. Als jij minimaal 4 uur per week flexibel beschikbaar bent om bij ons op kantoor in Den Haag de juiste matches te maken, dan willen we graag nader met jou kennis maken. De uren worden op termijn uitgebreid en doorgroei binnen de organisatie is mogelijk. 

Solliciteren

Wij vinden het belangrijk dat jouw inzet op de werkvloer en de feeling met het educatieve werkveld wordt beloond. Daarom werken we met een marktconform uurtarief en een prestatiebonus. We ontvangen graag voor 10 april een mail met

 • Jouw korte motivatie (tekst of video)

 • Indicatie voor uurtarief

 • LinkedIn profiel of CV

Op 10 april maken we een selectie en laten we weten of we op 12 april met jou in gesprek willen gaan.  

Lenneke Gentle
Creatief directeur
start@studioswing.nl 

Studio Swing

Studio Swing is een jonge, innovatieve Haagse onderneming. Wij richten ons op de landelijke implementatie van Creatief Bewegend Leren. Speciaal voor peuters en kleuters op (voor)scholen in Nederland en Nederlandstalige landen. Beweging, spel, muziek, dans en verhalen zijn waardevolle sleutels voor jonge kinderen om tot ontwikkeling te komen. Met ruim tien jaar ervaring bieden wij een totaalpakket aan voor bewegend leren:

 • Cursussen.

 • Digitaal lesmateriaal.

 • Vakdocent Taaldans® en Rekendans® op locatie.

 • Online workshop.

 • Bewegend Leren TV.