Docent peuterdans & pre-ballet

Peuterdans juf - Balletstudio Kennemerland.jpg

VACATURE | Balletstudio Kennemerland in Haarlem (NL) zoekt voor hun mini's een enthousiaste, lieve en gepassioneerde dansdocent. Je begint vanaf 12 mei en geeft les aan kinderen van 2 tot en met 5 jaar.

Gezocht: Docent peuterdans & pre-ballet

We starten door het jaar heen verschillende korte cursussen peuterdans (2 en 3 jarigen) en pre-ballet (3,5 t/m 5 jarigen) . Kinderen maken in 6 lessen kennis met de allereerste basis van dans / ballet. De cursussen worden met name in het weekend gegeven, maar we staan open voor docenten die ook doordeweeks mogelijkheden zien. Wij zoeken voor ons laatste blok voor de zomer (start 12 mei) een dansdocent. En voor ons nieuwe seizoen dat start in september.

Wij zoeken iemand:

  • met veel enthousiasme en passie voor dans en bewegingsles voor de allerjongsten.

  • met een opleiding binnen de dans

  • die het liefst (enkele) jaren ervaring heeft in het geven van peuter / kleuter-lessen.

  • een grote motivatie heeft om zich juist om deze jonge doelgroep te richten.

  • het leuk zou vinden om in de toekomst met ons mee te denken en projecten aan te gaan.

  • in de omgeving van Haarlem woonachtig is.

  • die als zelfstandige de lessen kan geven.

De motivatie, wil en enthousiasme om met deze jonge doelgroep te werken vinden we heel belangrijk. Soms zelfs belangrijker dan daadwerkelijke ervaring. We staan dan ook zeker open voor startend docent talent! De mogelijkheid bestaat om een kleine bijscholing te volgen op het gebied van peuterdans en begeleiding tijdens de lessen.

Van een docent binnen ons team verwachten wij een verantwoordelijke en serieuze instelling. Je hebt een positieve en enthousiaste houding. Je denkt met ons mee waar nodig en ziet mogelijkheden voor in de toekomst. Je kan goed met jonge kinderen omgaan en met hun ouders.

Solliciteren

Interesse? Solliciteren kan tot 1 juli 2019. Neem voor meer informatie contact op met Mathilde Koster via mathilde@balletstudiokennemerland.nl

Balletstudio Kennemerland

Balletstudio Kennemerland bestaat sinds 1972. Deze is opgericht door wijlen Sonja Koster. De studio was een van de eerste balletscholen voor Haarlem en omgeving. De studio werd sinds 1993 door Marina Koster, dochter van Sonja Koster, geleid. Inmiddels is ook kleindochter Mathilde Koster mede leidinggevende van de school. Het dansen zit bij de Kosters in de genen.

Wij leren leerlingen niet alleen een goede danstechniek, maar ook creativiteit, discipline, focus, toewijding en zelfvertrouwen. Al jaren lang is de school bepalend voor de ontwikkeling van talent uit de regio. Vele leerlingen zijn doorgestroomd naar professionele dansopleidingen.