Dansdocent(e) Breakdance & Hiphop

Screen Shot 2019-04-17 at 11.11.18.png

VACATURE | Wegens uitbreiding van het team zoekt Dansschool Dance Dance Dance by Burning Heart in Hilversum (NL) per direct een dansdocent(e) Breakdance en/of Hiphop.

Dansdocent(e) Breakdance & Hiphop

Wij zoeken een dansdocent voor 1 tot 3 uur lesgeven per week, met in de toekomst mogelijkheid op uitbreiding. Dit is afhankelijk of de docent beide dansdisciplines gaat geven. Het gaat om de volgende lessen:

16:30-17:30 Breakdance 8-12 jaar 

17:30-18:30 Hiphop 10-13 jaar 

18:30-19:30 Hiphop 14-17 jaar 

De vergoeding zal tussen de €25,- en €30,- liggen en dit is excl. reiskosten. 

Profiel van jouw als docent(e):

  • Je hebt affiniteit met de doelgroep en bent betrokken bij de leden en ouders van de Dansschool.

  • Je hebt een heldere visie op het didactische vlak.

  • Houdt om te werken met enthousiaste en recreatieve kinderen/jeugd.

  • Kan goed samenwerken.

  • Afgestudeerd aan een MBO of HBO dansacademie of aan gerelateerde dansopleidingen.

  • Je werkt als zelfstandig dansdocent op factuurbasis.

Solliciteren

Heb jij interesse en ben jij degene die wij zoeken? Stuur dan een mail naar info@dance3.nl t.a.v. Daphne de Jong met een motivatie en je CV. Zo kan er contact met je opgenomen worden voor een kennismakingsgesprek.

Open sollicitaties zijn ook welkom!

Dansschool Dance Dance Dance by Burning Heart

Dansschool Dance Dance Dance by Burning Heart is een dansschool in het Gooi en is gevestigd aan Franciscusweg 351 in Hilversum. Kwaliteit, creativiteit, enthousiasme, oog voor het individu en plezier staan bij ons hoog in het vaandel. Er werken gediplomeerde dansdocenten, waardoor de danslessen kwalitatief hoog blijven en pedagogisch te werk wordt gegaan. De school heeft leerlingen van jong tot oud in verschillende lessen. De dansstijlen lopen uiteen van Klassiek Ballet tot Breakdance en van Peuterballet tot Kidsdance. Eens per jaar mogen de leerlingen optreden in theater Gooiland of zijn er andere activiteiten waaraan we deelnemen.