Redacteur Ondernemerschap & Marketing

Copy of Redacteur.jpg

VACATURE | Heb jij naast je dansopleiding een studie bedrijfskunde gevolgd? Of heb je een succesvolle dansschool en houd je van schrijven? Word dan redacteur Ondernemerschap & Marketing bij Dansdocent.nu!

Ondernemerschap & Marketing

Als eigenaar van een dansschool ben je een multitalent. Je geeft niet alleen les, maar je doet ook de boekhouding, werft nieuwe leden, beantwoord mails en telefoontjes, etc. Het is nogal wat. Er komt veel meer bij kijken dan alleen een goede dansdocent zijn. Je doet ook taken die je niet leuk vindt of niet voldoende beheerst. Misschien heb je moeite met rondkomen. Je hunkert naar meer tijd, rust en geld. Maar hoe ga je dat bereiken?

Als redacteur Ondernemerschap & Marketing help jij dansschoolhouders om hun bedrijf te laten groeien en financieel gezond te laten zijn. Zodat zij ook eens met vakantie kunnen. Je schrijft toegankelijke can-do tutorials over alle praktische zaken waarmee dansschoolhouders te maken krijgen - en hoe zij daarin onderscheidend kunnen zijn!

Kan jij je inleven in de wereld van de dansschoolhouder en ben je zelf eigenaar van een dansschool (geweest)? Heb jij naast je dansopleiding een vervolgopleiding bedrijfskunde gevolgd, of andere relevante cursussen? Word dan redacteur Ondernemerschap & Marketing bij Dansdocent.nu!

Redacteur bij Dansdocent.nu

Als redacteur bij Dansdocent.nu schrijf je 1 tot 2 artikelen (750-1500 woorden) per maand binnen jouw expertisegebied. Je hebt een vaste rubriek waarin je de lezers adviseert. Daarnaast schrijf je losse editorials over relevante en actuele onderwerpen. Verder tip je de redactie over leuke nieuwtjes, onderzoeken en workshops.

De vergoeding wordt berekend per artikel en is afhankelijk van het aantal views dat een artikel ontvangt. Wij hanteren een starttarief van 50,- euro. Voor iedere 500 views krijg je 25,- euro extra - tot aan de 2.000 views. Gaat je bericht viral en wordt deze meer dan 5.000 keer bekeken? Dan krijg je een leuke bonus van 100 euro! Per artikel verdien je dus 50 tot 250 euro.

Deze artikelen zijn één jaar lang het exclusieve eigendom van Dansdocent.nu. Daarna mag je ze ook op andere platformen publiceren, zoals je eigen website.

Solliciteren

Solliciteren kan totdat de functie vervuld is, maar bij voorkeur voor 1 mei. Je sollicitatie kan je inleveren via een google-formulier. Klik daarvoor op de knop hieronder en upload je motivatie en CV. We nemen binnen 14 dagen contact met je op.