Redacteur Muziek & Lesmateriaal

Copy of Redacteur.jpg

VACATURE | Ben jij een ervaren dansdocent met passie voor muziek? En houd je van schrijven? Word dan redacteur Muziek & Lesmateriaal bij Dansdocent.nu!

Muziek & Lesmateriaal

Als dansdocent ben je veel tijd kwijt met voorbereiding. Uren die niet betaald worden. Vooral muziek zoeken voor een nieuwe les is een hels karwij. Wie kent er nog een leuk liedje over de winter? Of over vlinders? Leeuwen? Bijen? En welke oefening doen we daar bij? Help!

Als redacteur Muziek & Lesmateriaal ben je een ervaren dansdocent met passie voor muziek. Je schrijft artikelen met oefeningen en lesplannen voor danslessen voor kinderen en jongeren. Bijvoorbeeld over de seizoenen, dieren of emoties. Deze oefeningen vergezel je van muzieksuggesties. Deze liedjes verzamelen we in afspeellijsten op Spotify, zodat dansdocenten nooit meer lang hoeven te zoeken naar een geschikt nummer!

Ben jij een ervaren dansdocent en heb je veel verstand van muziek? Heb jij bijvoorbeeld naast je dansopleiding ook muziek gestudeerd? Word dan redacteur Muziek & Lesmateriaal bij Dansdocent.nu!

Let op! Voor deze rubriek zijn we op zoek naar DRIE redacteuren! Één die zich richt op danslessen voor peuters, één die richt richt op kinderen, en één die zich richt op danslessen voor jongeren.

Redacteur bij Dansdocent.nu

Als redacteur bij Dansdocent.nu schrijf je 1 tot 2 artikelen (750-1500 woorden) per maand binnen jouw expertisegebied. Je hebt een vaste rubriek waarin je de lezers adviseert. Daarnaast schrijf je losse editorials over relevante en actuele onderwerpen. Verder tip je de redactie over leuke nieuwtjes, onderzoeken en workshops.

De vergoeding wordt berekend per artikel en is afhankelijk van het aantal views dat een artikel ontvangt. Wij hanteren een starttarief van 50,- euro. Voor iedere 500 views krijg je 25,- euro extra - tot aan de 2.000 views. Gaat je bericht viral en wordt deze meer dan 5.000 keer bekeken? Dan krijg je een leuke bonus van 100 euro! Per artikel verdien je dus 50 tot 250 euro.

Deze artikelen zijn één jaar lang het exclusieve eigendom van Dansdocent.nu. Daarna mag je ze ook op andere platformen publiceren, zoals je eigen website.

Solliciteren

Solliciteren kan totdat de functie vervuld is, maar bij voorkeur voor 1 mei. Je sollicitatie kan je inleveren via een google-formulier. Klik daarvoor op de knop hieronder en upload je motivatie en CV. We nemen binnen 14 dagen contact met je op.